Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
december 26
Welkom bij mijn blog!

Hier zal ik mijn mening geven over onderwerpen die belangrijk voor mij zijn. Wellicht zal ik zelfs foto's, video's en koppelingen naar andere interessante dingen plaatsen.

Geef me een seintje als ik je interesse heb gewekt.

april 13
Welkom bij mijn blog!

Geef me een seintje als ik je interesse heb gewekt.

maart 12
Een blog voor alle groepen
We hebben een blog voor de groep aangemaakt. Hierin kunt u nieuws verwachten uit de groep en het liefst van de leerlingen zelg.

maart 12
Dit is uw blog!

Als u uw site in gebruik wilt nemen, klikt u onder Hulpmiddelen voor blogs op Een nieuw bericht posten.

Wat is een blog?

Een blog is een website waarmee u informatie over een bepaald onderwerp kunt delen in de vorm van tekst, afbeeldingen, koppelingen en andere media zoals video. Blogs kunnen worden gebruikt als team sites, nieuwssites, journalen, dagboeken, enzovoort.

Blogs bestaan gewoonlijk uit frequente, korte berichten en worden gewoonlijk in omgekeerde chronologische volgorde (nieuwste vermeldingen eerst) weergegeven. Blogs moedigen bezoekers aan in gesprek te gaan met elkaar door opmerkingen op de site achter te laten.

Blogs kunnen ook worden gebruikt als hulpmiddel bij de communicatie binnen teams. U kunt teamleden op de hoogte houden door een centrale locatie in te richten voor koppelingen en relevant nieuws.

‭(Verborgen)‬ Hulpmiddelen voor blogs

Over deze blog

Welkom bij SharePoint-blogs. In deze ruimte kunt u een kort bericht over deze blog of de bloggers plaatsen. Als u deze inhoud wilt bewerken, selecteert u Pagina bewerken in het menu Siteacties.