Kinderrijk houdt meerdere dagen per jaar een open dag. Kom de sfeer proeven op onze school.

Sfeer proeven

​​​Schoolkeuze is niet eenvoudig. Daarom nodigen we je van harte uit even de sfeer te komen proeven tijdens een Open Klas. Je kunt een les bijwonen in een klas van je keuze. Verder krijg je de mogelijkheid om te praten met aanwezige ouders of een leerkracht. Leerlingen kunnen vertellen over het onderwijs, de thema's, het plannen en hun eigen ervaringen met onze school. Stuur ons een e-mail via info@basisschoolkinderrijk.nl als je naar een Open Klas wilt komen of meer informatie wenst. Zie hiernaast alle data.

Wil je liever een individuele rondleiding op maandagochtend? Graag contact opnemen met Petra Disse via p.disse@basisschoolkinderrijk.nl of op 035-7676001.

Inschrijven

Wilt u uw zoon/dochter inschrijven op basisschool Kinderrijk? Download hier het aanmeldformulier​

Open klas van 9.00 - 11.00uur:​

6 juni 20​16