Petra Disse

Ik ben Petra Disse en zelf moeder van 3 kinderen. Sinds 1 augustus 2010 ben ik gestart als leerkracht op KinderRijk en sinds augustus 2013 eerst als locatiecoördinator en nu als directeur werkzaam. Ik heb hiervoor 5 jaar op een SBO (school voor speciaal basisonderwijs) voor de klas gestaan. Wat ik op KinderRijk zo mooi vind om te zien, is het enthousiasme van de leerlingen. Ze voelen zich lekker, omdat ze kunnen kiezen op welk moment ze welk werk (af)maken. Maar ook omdat ze de ruimte krijgen voor hun eigen interesses.  Zelf vind ik het welzijn van kinderen erg belangrijk omdat leren alleen kan als je je daarvoor open kunt stellen. Daar wordt door mij dan ook veel aandacht aan gegeven. Juist bij bovenbouw kinderen waarbij zoveel dingen veranderen in hun leven.Prachtige leeftijd!  Achtergrond: Atheneum, div. Opleidingen en cursussen buiten het onderwijs waaronder coaching/counseling, PABO, werkzaam geweest bij Staatsbosbeheer en UWV.   Op dit moment volg ik de Master leadership Development van VSAT.