Judith Straatman

Mijn naam is Judith Straatman en ik ben moeder van 2 kleine kinderen. Sinds januari 2010 werk ik op basisschool KinderRijk. Drie dagen in de week ben ik met veel plezier de juf van de kleutergroep (1/2).

Wat ik zo leuk vind aan KinderRijk, is het werken met thema’s. Door de buitenwereld naar binnen te halen, bieden we onderwijsactiviteiten aan die zoveel mogelijk aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. Onderzoek, expressie en rollenspel moedig ik aan door betekenisvolle activiteiten en inhouden aan te bieden. En door met de kinderen mee te denken en te doen, zie ik wat ze kunnen en help ik ze een stapje verder. Het stimuleren van de brede ontwikkeling van de kinderen geeft mij een hoop energie!

Judithstraatman.jpg​

Judith Straatman, leerkracht​

Achtergrond: onderwijsassistent niveau 4 en pabo duaal (werkend leren).

Werkervaring: kinderopvang, speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen (SO en VSO) en regulier basisonderwijs.