Diana van Leeuwen

Ik ben Diana van Leeuwen en net begonnen aan mijn eerste baan als leerkracht. Twee dagen sta ik voor de kleuters en twee dagen ben ik te vinden in groep 5/6. In augustus ben ik afgestudeerd aan de PABO die ik op Hogeschool Utrecht heb gevolgd. Daarnaast heb ik de bachelor Onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht  in mei afgerond. Privé ben ik nu ontzettend druk met het gaan samenwonen. Ik bof onwijs met mijn eerste baan op Kinderrijk! Mijn lijfspreuk ‘Possunt, quia posse videntur’, zij die denken te kunnen, kunnen het (zelfvertrouwen), zie ik hier op school terug komen. Naast de verplichte, relevante en benodigde informatie krijgen de kinderen op Kinderrijk ook de ruimte om zichzelf op hun eigen(wijze), mooie en bijzondere manier te ontwikkelen. De geboden zelfstandigheid hierin zorgt voor dat kinderen het zelfvertrouwen dat zij de rest van hun leven nodig hebben kunnen opbouwen. Ik hoop door middel van het werken met thema’s nog meer te kunnen aansluiten bij de belevingswereld en de wijze van ontwikkeling van het individuele kind!